MET DEZE AUTO DOOR DE MCDRIVE!! - e-seminar.info

MET DEZE AUTO DOOR DE MCDRIVE!!

364245 views
13340 208

Ik las net dat je niet met je fiets door de McDrive mag!! Wat een stelletje rooie juten zakken!! Mag ik met mijn fiets door de McDrive? De doelstelling van de McDrive is om gasten die onderweg zijn de gelegenheid te bieden om snel een bestelling op te halen bij McDonalds, om deze vervolgens onderweg, thuis of op het werk te nuttigen.
 · Op het verlanglijstje: een auto speciaal voor de McDrive. Dit fantastische idee komt van McDonalds zelf. Zij creëerden de Volkswagen e-Golf McDrive Edition, een mooie, donkergroene auto die alles heeft om een bezoek aan de McDrive nog fantastischer te maken. In de auto zit namelijk voor elk McDrive-probleem een [HOST]: Bente de Bruin.
Dit is bij elke Mac anders. Bij ons in de MacDonalds mogen alleen voertuigen met 4 wielen door de Mcdrive. Dus scooter en motorbestuurders worden vriendelijk verzocht om binnen wat te bestellen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Het restaurant is zelf om 23 uur dicht en de drive om In dit uur mag je lopend fietsen zelfs kruipend door de drive.
Met de slee door de McDrive Deze gast vond het namelijk wel en leuk idee om de slee achteraan de auto vast te binden en door de McDrive te gaan U kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen. Accepteren. Wijzig cookie-instellingen.
De McDrive van tegenwoordig is niet meer te vergelijken met de McDrive van 25 jaar geleden. Zoals in alle aspecten van de bedrijfsvoering van McDonald’s, staat ook bij de McDrive kwaliteit en service voor haar gasten centraal. Bij de McDrive betekent dat een continue verbetering waar mogelijk. Zo.
McDonald’s heeft samen met Volkswagen een unieke auto ontwikkeld, waarmee u optimaal geniet van uw rit door de McDrive. Deze volledig elektrische Volkswagen e-Golf McDrive Edition is uitgerust met wel heel bijzondere features. Zo brengt het innovatieve Ambient Control System u in elke gewenste stemming door sfeervol gebruik van licht en geluid.
Kinderfonds en is n
Tags :